dijous, 11 d’abril del 2013

Presentació

 Reciclatges Sol Ixent, és una empresa dedicada a la venda de tot tipus de consumibles imformàtics alternatius, compatibles i originals de tinta i tòner per tot tipus d'impresores, fotocopiadores i faxos.

L'empesa Reciclatges Sol Ixent perteneix a la societat SOL IXENT S.C.P., fundada a l'any 2001, situada en el municipi de Tàrrega província de Lleida.



Reciclatges Sol Ixent va començar amb un centre de recàrregues de cartutxos de tinta i tòners a finals de l'any 2005.
Disposan de màquines completament informatitzades i automatitzades. Utilitzan sempre materials d'alta qualitat per donar el millor servei. 


 Desprès de 8 anys i amb l'experiencia que ha assolit dins d'aquest sector. Apostat per no quedar-se enrera i obrir-se al mercat Nacional, mitjançant l'eina d'internet. S'ha incorporat la figura del Community Manager i s'actualitzat la botiga online que permet a part de vendre donar-se a conéixer a tot el món.
Així passar a ser distribuidors, continuant servin al client final amb preus molt competitius sobretot en els cartutxos alternatius o compatibles. 

La botiga online www.consumiblesimpresora.com actualment hi ha més de 850 artícles que es van actualitzan cada mes. 
Disposa d'un xat en directe per tenir una comunicació més directa amb el client per qualsevol dubte o aclaració que es tingui en el moment de fer una comanda o de mirar un artícle.

Amb aquesta petita introducció o presentació. Quins beneficis aporta Reciclatges Sol Ixent al client ?

ECOLOGIA: Els cartutxos usats són deixalles especials que es llancen  a  la brossa i    contaminen de forma greu i irreparable el medi ambient, ja que són fabricats amb materials no biodegradables. Reutillitzar-los significa contribuir a la millora del nostre entorn mediambiental.

ESTALVI: Un cartutx regenerat costa aproximadament un 60% menys respecte a un original i pot regenerar-se moltes vegades. Ja que reutilitzem una part dels components, substituïn les peces malmeses i gastades.

QUALITAT: Els cartutxos són garantits per la utilització de materials d'alta qualitat. El resultat és una impressió anàloga i avegades superior a l'original.

SERVEI: Disposem d'un servei de recollida i repartiment oferint-li un servei amb la màxima rapidesa i serietat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada